Menu Sluiten

Tech-in Draaibank


Tech-in Draaibank

Tech in Draaibank

Andere openbedrijvendag open bedrijven dag 5 10 2008 op Tech-in Draaibank voor uw firma op maat zondag 5 november deed diametal mee aan de open bedrijvendag. 1.400 genteresseerde bezoekers hebben toen talrijke demonstraties kunnen meemaken en geleerd wat draaien en frezen is en de kenners hebben de laatste snufjes in productietechnologie kunnen bewonderen waaronder het draaien met aangedreven gereedschap van een vierkante teerling in 1 opspanning Toekomstmogelijkheden Tech-in Draaibank het frezen van een standbeeld op een 6 assige freesmachine met een bereik van 4.000 x 2.300 x 1.100 mm de snelheid van onze beladingsrobot die 2 freesmachines bediende. de randanimatie muziek en waterstof race kart en locaal streekbier kastel sponsing umicore solar team in 2005 en 2007 de vicewereldkampioenen bezochten diametal op 17 juli 2008 tijden hun tocht langs alle sponsors. In australie is in oktber 2007 de umicore zonnewagen op Tech-in Draaibank informatie aanvragen de 2de plaats geeindigd in het officieus wereldkampioenschap voor door zonneenergie aangedreven wage.

Fr nl rolling stock werktuigmachines imo robotix gripmann 50 de gripmann 50 is een door robotix ontwikkelde manipulatierobot voor het automatisch laden van pallets in werktuigmachines en de opslag ervan in een magazijn Belangstelling i n Tech-in Draaibank gripmann 150300 de gripmann 150300 manipulator voor in uitladen van pallets in werktuigmachines en hun opslag in een magazijn. Grippal de grippal is een door robotix ontwikkelde bedieningsrobot voor het automatisch laden van pallets in elektroerosiemachines. Gripflex de gripflex is een door robotix ontwikkelde manipulator voor het automatisch laden van palletten en electrodes in elektroerosiemachines Tech-in Draaibank raming aanvragen Lineomatix de lineomatix is een gereedschapsmagazijn dat kan toegevoegd worden aan dat van een bewerkgscenter om. de capaciteit te verhogen of dat ingezet kan worden bij een machine zonder gereedschapswisselaar om de autonomie van de machine te verhogen De verscheidenheid van Tech-in Draaibank services studie realisatie levering nave.

Bericht over Tech-in Draaibank

Tech in Draaibank

Eroderen frezen slijpen homepage nl homepage be lu over ons service nieuws in de media contact vacatures enews sitemapraaien eroderen frezen slijpen onderwijs plastics toebehoren automatisering occasions tweets nieuwsarchief u bevindt zich hier homepage tho nieuws tu delft kiest voor een emco e45 my 13022017 tu delft qu tech kiest voor emco e 45 my in de vernieuwde werkplaats van qu tech op de. tu delft is een emco e 45 my geleverd door de riddertho Tech-in Draaibank verdient geld voor jou De keuze op deze machine is gevallen vanwege de uitstekende ergonomie en eenvoudige siemens 828d besturing . De e 45 is uitgevoerd met aangedreven gereedschappen met yas. Eerste reactie nico alberts we zijn nu een aantal dagen aan de slag met de emco draaimachine en je hebt geen woord gelogen. Deze machine overtreft onze stoutste verwachtingen Wat verstaan we onder Tech-in Draaibank E erg prettige machine.

Producten toepassingen home bedrijf nieuws services contact hobes belangrijkste producten zijn snijgereedschappen voor het bewerken van metaal maar ook gereedschappen en onderdelen voor meettechnieken zijn onderdeel van hun productieprogramma. Hun hoofdactiviteit bestaat uit Tech-in Draaibank zijn vaak veelgevraagd het vormgeven van kleine boringen in diameters varirend van 0 33 tot 8 mm. Zij ontwikkelen ontwerpen en fabriceren boren draaibank gereedschappen frezen en steekgereedschappen voor dit doel wat bedoelen we met Tech-in Draaibank Typische toepassingen zijn te vinden in de productie van medische apparatuur implantaten voertuigonderdelen horloges en juwelen optische apparatuur elektronische componenten en werktuigbo. Hobe productvideo hobe productoverzicht catalogus navigatie home bedrijf nieuws Tech-in Draaibank gratis levering services contact onze topmerken allmatic avantec centratech ruimers cpt denitool promax tools urma contact hoogbuul 12 225.

Tech-in Draaibank ondernemingen

Machinepark overzicht machinepark werkhuizen lentz de laatste 10 jaren heeft werkhuizen lentz enorm genvestereerd in nieuwe technologin om het machinepark zo uptodate mogelijk te houden. Het conventioneel manueel afwerken van stukken of series verdwijnt geleidelijk aan naar de achtergrond. Door hun snelheid en gebruiksvriendelijkheid nemen de cnc machines of techin machines de absolute overhand in onze productie Tech-in Draaibank prijzen Conventionele draaien graziano dribank ts3 herbert en ward colchester draaibank conventioneel frezen mrf pers zaagmachines singular sh4033 nc bouwjaar 2015 singular sh4033 nc bouwjaar 2016 macc bandzaagmachine s410ms Wat verstaan we onder Tech-in Draaibank techin draaien fat turn 630 cnc draaien mori seiki sl25 mori seiki nl2500y victor vt20 met stangentoevoer muratec mt20 multiturret met stangentoev.